top of page
header website 3.png
Doelstellingen: Afbeelding
website digitaal leren_edited.jpg

DOELSTELLINGEN

Nationale Cybercrime Stichting Nederland is opgericht in 2022 met slechts één missie: Mensen en organisaties beschermen tegen de gevaren van digitalisering.

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn voorstander van de digitalisering en de IoT (internet of things). Dit moeten we omarmen. Maar we wijzen wel op de gevaren. 


We gaan het algemene digitale veiligheidsgevoel voor personen en  organisaties vergroten en bewustwording creëren van digitale gevaren, zoals internet fraude, oplichting en privacy.

Onze doelstellingen proberen we te bereiken door het uitbrengen van een keurmerk Cyberveilig voor bedrijven en door het beschikbaar stellen van VPN en anti-malware (kwaadaardige software) pakketten voor kinderen in het voortgezet onderwijs. 

De stichting organiseert seminars en evenementen op het gebied van digitale veiligheid. Gevraagd en ongevraagd zal de stichting adviezen uitbrengen aan instanties. We gaan in gesprek met maatschappelijke partners op het gebied van veilig online. Denk hierbij aan de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven. De schakel naar de uitvoering proberen te zijn op regionaal en landelijk niveau.

Doelstellingen: Over
website contact.png

NATIONALE CYBERCRIME STICHTING NEDERLAND

Doelstellingen: Projecten
foto website 4.png

OMGAAN MET DIGITALE GEVAREN

De Nationale Cybercrime Stichting Nederland is een nationaal en onafhankelijk advies- en informatiecentrum op het gebied van cybercrime.

website 6 kids.png

MENSEN EN ORGANISATIES

beschermen tegen de gevaren van digitalisering

Gaming

MET LEF

Gevraagd en ongevraagd uitbrengen van adviezen

bottom of page